Mar 16, 2016, 11:30 PM

Пролетна красота 2 

  Poetry » Love
283 0 0

Зюмбюл край тревата

нежно, замечтано цъфти.

Това е любовта, жената -

това си ти.

 

Но...това е само сън -

блян за идеална красота.

И след камбанен звън

паля за здравето ти свещта.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??