4 мая 2012 г., 12:10

Пролетни чувства 

  Поэзия » Любовная
584 0 0

Цветята цъфтят и ухае на пролет,

а в мен май че се чувства развиват,

мислите ми витаят като птица във полет,

а устните ми искат теб да изпият!

 

Дали се влюбвам или така ми се струва,

дали на това чувство да се отдам,

ще страдам ли, ако лекомислено се втурна,

или сама да продължа, вече не знам!

 

Мисля всичко на съдбата да оставя,

дано нещата както трябва да се наредят,

а ако не, спомена за теб не ще забравя

и чувствата ми скоро не ще отлетят!

 

© Аз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??