May 4, 2012, 12:10 PM

Пролетни чувства 

  Poetry » Love
588 0 0

Цветята цъфтят и ухае на пролет,

а в мен май че се чувства развиват,

мислите ми витаят като птица във полет,

а устните ми искат теб да изпият!

 

Дали се влюбвам или така ми се струва,

дали на това чувство да се отдам,

ще страдам ли, ако лекомислено се втурна,

или сама да продължа, вече не знам!

 

Мисля всичко на съдбата да оставя,

дано нещата както трябва да се наредят,

а ако не, спомена за теб не ще забравя

и чувствата ми скоро не ще отлетят!

 

© Аз All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??