21 мар. 2017 г., 22:52

Пролетно 

  Поэзия » Свободный стих
307 0 0

Ето я. Плаха и нежна пристъпва пролетта,

Разпуква се с младостта на момиче.

Днес ще променям настроения мрачни в цветни лехи.

Е, срещам и присмех

От мрачните.

Но, нека са си мрачни, щом искат...

и да я пропускат

-пролетта.

Аз не бих.

За нищо на света.

© Чавдар Търгохов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??