***
Топи се снегът,
там, под леда,
кокиче подава глава.
Прелитат мушици,
а пойните птици
бързат да свият гнезда.
Събуждам дървета -
разпукват листенца
с весели, пъстри цветя.
Пее природата
дивна и царствена,
живително-бяла в дъжда.
17.02.08
Пловдив
© Бехрин Все права защищены