Тънката липа
навлича жълта роба
с мотив на пчели.
Бисерна река
бродира синя риза,
пришива звезди.
Люлякова нощ
парфюма си разлива,
опива щурци…
Малка светулка
път на вятър показва.
Флиртуват вълни.
© Ангелина Стойчева Все права защищены
Павлина, благодаря ти!
Миночка, благодаря от сърце за прекрасните думи!
Зигфрид, благодаря ти, че се отби и остави толкова добри думи за стихчето ми. Ами това са четири отделни хайку, но тъй като са на пролетна тематика реших да ги споделя и четирите заедно.
Милена, много ти благодаря за оценката.
Младене, благодаря ти от сърце!
Скити, благодаря ти! Топлиш ми душата!
Бъдете здрави и имайте чудесни почивни дни!