Когато дойде пролет,
в небето сбъдване цъфти,
и на земята пеят усмихнати треви.
Когато дойде пролет,
мечтите са с криле зелени,
и слънце пулсира в нашите вени.
Когато дойде пролет,
букет от жива вода в дните прелива,
и тъмното в нас светло измива.
© Кръстина Тодорова Все права защищены