С меките си пантофки
над града се спуска тъгата
и притваря с рамо
прозореца на надеждите...
Февруари е - неуверен,
лута се и преплита краката си
между зимата и любовта ни...
Но през пролуката -
често, често -
ненаситно поглежда ни...
© Красимир Чернев Все права защищены