12 апр. 2009 г., 20:25

Променена. 

  Поэзия
829 1 0

Заяждай се. Не ми пука.

Промених се, разбери.

Вече съм различна, друга.

От думите не ме боли.

За теб сърцето не тупти.

И душата не умира.

От думите не ме боли.

Остави ме на мира.

Хайде! Псувай ме на воля.

Говори зад моя гръб.

Няма вече да те моля,

да линея аз от скръб.

Че не струвам,

кажи ми го в лицето.

Няма да се трудя даже да те чувам.

Няма пак да нараниш сърцето.

Забравих те! Не те обичам.

Беше грешка ти за мен.

Няма пак след теб да тичам.

Няма да се върне този ден.

Бях влюбена. Сърцето каза: "Стига!"

Стига болка, мъка и тъга.

Говори каквото щеш, окото ми не мига.

Не ме интересуват думите сега!

 

© Сладурркатта Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??