4 сент. 2011 г., 16:03

Промоция 

  Поэзия » Любовная
390 0 1

Ела, момиче, намери ме...
Любов днес давам на промоция.
Ела, момиче, прегърни ме,
за да изпиташ хубава емоция!

Ела... и ще обсипя с милувки
навсякъде аз твойто тяло.
Ела... и с хиляди целувки
ще напоя сърцето ти, за ласка зажадняло!

Ела, момиче, от мен не се страхувай,
отдай се смело на страстта.
Ела, момиче, с мене полудувай,
с любов да победиме тази самота!

 

29-03-2011                L

© Божидар Божинов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??