18 мар. 2008 г., 07:51

Промяна 

  Поэзия » Любовная
879 0 6
Какъв си ти, че толкоз ме привличаш,
с какво си по-различен ми кажи!?
Нима със този пламък във очите,
сърцето ми плени и ме срази!?

Отдавна вече в любовта не вярвам.
Сега упорствам и се дърпам без успех,
а всеки път, когато те поглеждам. . .
май да се влюбих в тебе днеска взех.

Какви са тези пеперуди във стомаха,
камбанен звън в главата ми ехти.
Усещам черната ми пелерина как се маха,
а със години съм я шила от сълзи!

Нима способна съм след толкоз време да обичам,
сърцето ми потънало във прах,
заби със нови сили, не отричам,
но как, кажи ми само как?

Премяна нова днес си имам.
Тъкал си ми я с нишки от любов!
От нея през годините аз сили взимам,
а с теб сега очакваме и нов живот!




© Силвена Петкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??