Кафяви, пронизващи очи,
проникващи в моите дълбини.
Студени, безизразни, хладнокръвни -
следват всяка своя цел.
Манипулативни, обсебващи -
изсмукват те като енергиен вампир.
Контрастни, завладяващи -
буен огън в тях гори.
Разтапящи, смаляващи -
с усмивката ти.
Загрижени и дръзки -
тъй завладяващи са те.
Очи на диктатор и водач -
ти си огън и вода.
Кафяви пронизващи очи -
едно болезнено откровение.
© София Русева Все права защищены