7.10.2008 г., 17:30 ч.

Пронизващи 

  Поезия » Любовна
473 0 2

Кафяви, пронизващи очи,

проникващи в моите дълбини.

Студени, безизразни, хладнокръвни -

следват всяка своя цел.

Манипулативни, обсебващи -

изсмукват те като енергиен вампир.

Контрастни, завладяващи -

буен огън в тях гори.

Разтапящи, смаляващи -

с усмивката ти.

Загрижени и дръзки -

тъй завладяващи са те.

Очи на диктатор и водач -

ти си огън и вода.

Кафяви пронизващи очи -

едно болезнено откровение.

© София Русева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??