12 апр. 2007 г., 15:42

Пропадам 

  Поэзия
822 0 0
Пропадам аз в очите ти красиви.
Пропадам в земята аз от срам,
че те гледам всеки път,
когато минеш ти до мен.
Пропадам все надолу във земята,
пропадам долу в ада, да те искам.
А не бива да те искам.
Не бива да те имам,
защото ще пропадна аз със теб
в дълбините на любивния ни АД.

© Дани Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??