31 мар. 2012 г., 14:30

Проповедта на цветето(м) 

  Поэзия » Восточные формы
631 0 1

студена пролет
в центъра на полуострова
голо бърдо

 

празен град
любов и безразличие
едно спасение

 

неразбиращ поглед
спокойно вцепенение
бяло и черно дърво

 

отвън тишина
отвътре музика
вече е съвсем различно

 

благоговение пред вятъра
влажната пролет
вече виждаш отвъд нещата

© Владимир Стоичков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Много интересен творец си, Владо, следя публикациите ти и ги чета с удоволствие, всеки твой стих е нещо ново, едно откритие!
Предложения
: ??:??