студена пролет
в центъра на полуострова
голо бърдо
празен град
любов и безразличие
едно спасение
неразбиращ поглед
спокойно вцепенение
бяло и черно дърво
отвън тишина
отвътре музика
вече е съвсем различно
благоговение пред вятъра
влажната пролет
вече виждаш отвъд нещата
© Владимир Стоичков All rights reserved.