21 янв. 2015 г., 07:51

Пророкът 

  Поэзия » Философская
462 0 1

Пророкът
RemaTe 

Ти никога недей бъди
във себе си така самоуверен,
тъй щото днес си стиснал меч
- желаещ всички на колене!

Недей и с лека си ръка
отхърляй истината свята,
във други днес е, смелостта,
- изправени сами в тълпата.

***
Помни! Ще дойдат нявга дни,
мощта ръцете ще напусне,
а споменът за мъртвите души
в молитва тъжнa ще се гушне.

© РемаТе Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??