Прошепната лудост
Не разрешавай думите прошепнати
да ги скверни на шут смеха,
сълзата ми в безсилие търкулната,
ръка нечиста да суши!
Не ме подреждай в списъка на другите -
те са нормални същества.
Спокойно ме сложи при лудите -
не съм нещастен от това.
© Димитър Станчев Все права защищены