4 июл. 2009 г., 19:47

Прошепнато 

  Поэзия » Любовная
611 0 1

Една мечта, изплувала сред мрака.

Една сълза, за миг попарила нощта.

И твойте ласки - думи неизречени -

разливат необятна топлина.

Жален стон разкъсва твоето мълчание,

в очите ми съзираш парченца леден страх.

И в трескаво очакване потръпвам в мрака -

да ме погълне жадната ти страст...

© Марияна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??