Една мечта, изплувала сред мрака.
Една сълза, за миг попарила нощта.
И твойте ласки - думи неизречени -
разливат необятна топлина.
Жален стон разкъсва твоето мълчание,
в очите ми съзираш парченца леден страх.
И в трескаво очакване потръпвам в мрака -
да ме погълне жадната ти страст...
© Марияна All rights reserved.
душата ти ранена да изплача...