4.07.2009 г., 19:47 ч.

Прошепнато 

  Поезия » Любовна
612 0 1

Една мечта, изплувала сред мрака.

Една сълза, за миг попарила нощта.

И твойте ласки - думи неизречени -

разливат необятна топлина.

Жален стон разкъсва твоето мълчание,

в очите ми съзираш парченца леден страх.

И в трескаво очакване потръпвам в мрака -

да ме погълне жадната ти страст...

© Марияна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??