24 мар. 2010 г., 07:55

Прошка 

  Поэзия » Любовная
727 0 8

Прошка

Подаде ù ръка,
а тя за миг замря.
Замисли се дали
някога за нея
ще го боли!
Въпреки това
сплетоха се ръка в ръка,
реши с него да се помири
и с чувствата си объркани
да се примири.

© Цветослава Младенова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??