21 сент. 2011 г., 19:14

Прошка 

  Поэзия » Любовная
457 0 2

ПРОШКА

На моя най-добър приятел...
посвещавам тези стихове,
но никога не ще отгатне...
тайната на моето сърце!


В забързания делник...
назад оставам  от всички грижи и неща
и пак отново аз прощавам...
в името на любовта.


Който обича - прощава,
по-силният ще победи,
макар че всичко премълчава
с нещо да не съгреши.


На колене няма да застана,
човешкото в мен не се руши,
макар че раната голяма
в сърцето винаги кърви!





© Мимето Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??