28 февр. 2012 г., 13:22

Прошка 

  Поэзия
534 0 0

Днес искам прошка от себе си

и от мойто ранено сърце,

защото много то е видяло

и знам, че ще разбере.

Днес искам прошка от себе си

и от мойта ранена душа,

защото знам, че отново ще сбъркам,

когато на теб ти простя!

© Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??