28.02.2012 г., 13:22 ч.

Прошка 

  Поезия
537 0 0

Днес искам прошка от себе си

и от мойто ранено сърце,

защото много то е видяло

и знам, че ще разбере.

Днес искам прошка от себе си

и от мойта ранена душа,

защото знам, че отново ще сбъркам,

когато на теб ти простя!

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??