31 авг. 2023 г., 08:13

Прошка се не дава лесно! 

  Поэзия » Любовная
212 1 0

 

Не можеш!

Прошка се не дава ей така!

Любовта,

не е игра!

 

И боли, когато обичал си,

искрено, дълбоко,

когато броните събличал си,

а са те промушили жестоко!

 

Точно където най боли –

в сърцето!

Излъгани мечти

и нищо друго!

 

Лъжи, лъжи, лъжи!

Предателство, коварство!

От тях боли!

Прошка се не дава лесно!

 

© Добромир Иванов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??