16 янв. 2024 г., 10:33

Прощално 

  Поэзия » Философская
264 0 0

Имаме малко време на Земята,

що ни е дадено от Господ Бог!

Ще дойде ли нявга светлината,

или по принцип светът е жесток!?

 

Съществува ли въобще душата,

ще има ли изобщо някакъв рай,

или вечността е просто тъмнината

и ни чака нейде там страшен край!?

 

За какво ли въобще живеем,

сенки бледи сякаш сме ние

и за какво въобще да успеем,

като животът ще се затрие!?

 

Съдба ли е туй, що с нас ще става,

или нещо все пак зависи от нас!?

Нямаме за това пълна представа,

затуй се боим от смъртния си час!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??