Имаме малко време на Земята,
що ни е дадено от Господ Бог!
Ще дойде ли нявга светлината,
или по принцип светът е жесток!?
Съществува ли въобще душата,
ще има ли изобщо някакъв рай,
или вечността е просто тъмнината
и ни чака нейде там страшен край!?
За какво ли въобще живеем,
сенки бледи сякаш сме ние
и за какво въобще да успеем,
като животът ще се затрие!?
Съдба ли е туй, що с нас ще става,
или нещо все пак зависи от нас!?
Нямаме за това пълна представа,
затуй се боим от смъртния си час!
© Георги Всички права запазени