2 апр. 2016 г., 17:46

Прощално всеки ден 

  Поэзия » Любовная
603 0 4

Когато се разхождам под ръката си със нея,

във мислите ми плуваш само ти.

Годините минават и за тебе не говорим,

но щом заспал съм, гледам само твоите очи.

Говорим си. Усмихваш се.

Тъй мило, лъчезарно.

Простили сме си всичко неизказано дори.

Когато се събуждам, от емоции прощални

ме тялото боли.

© Емил Все права защищены

март 2016

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??