2.04.2016 г., 17:46 ч.

Прощално всеки ден 

  Поезия » Любовна
522 0 4

Когато се разхождам под ръката си със нея,

във мислите ми плуваш само ти.

Годините минават и за тебе не говорим,

но щом заспал съм, гледам само твоите очи.

Говорим си. Усмихваш се.

Тъй мило, лъчезарно.

Простили сме си всичко неизказано дори.

Когато се събуждам, от емоции прощални

ме тялото боли.

© Емил Всички права запазени

март 2016

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??