Прощавам ти всичко.
Всичко.
Лицемерието ти прощавам.
Двуличието ти прощавам.
Измяната ти прощавам.
Кариеризма ти прощавам.
Цялата ти низост и подлост прощавам.
На себе си не мога да простя само,
това, че те обичах!
© Ангел Чортов Все права защищены