28 мар. 2007 г., 17:07

Прощаване 

  Поэзия
547 0 1
Тук съм аз във болничната стая. Държа те за ръка и чакам, чакам. Чакам, но не искам ТЯ да идва, защото сама ще остана в нощта. Ти ме гледаш с очи съкрушени, няма я живината в гласа ти... Не, недей се предава, любими - ТЯ е по-слаба от тебе, нали?! Но... ти нямаш сили вече - унасяш се, заспиваш. ТЯ чука на вратата... Смъртта те намери... На лов за тела бе тръгнала в нощта! Сред всичките болнични стаи... Твойта откри... Не, няма да плача, любими - ще чакам! Ще чакам и мене да вземе! Да съм сама не желая! Обичам те, чакай!

© Елена Мирчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Дано не се е случило това което си написала.
Предложения
: ??:??