28 янв. 2012 г., 12:47

Простете ни! 

  Поэзия » Другая
571 0 0

Господи, Исусе, простете ни!

Простете ни, че не открихме верния път!
Простете, че проливаме кръвта на братя и сестри,
без да осъзнаваме  грешките си!
За това, че погубваме замята, върху която стъпваме!

Господи, прости греховете ни!
И нека ние изпием мъките Христови!
Нека се покаем за живота си
и целунем земята под нозете си!

 

Исусе, теб молим да напътстваш ни!
Да научиш ни да обичаме,
както ти обичал си!
И прошка сега искаме ти,
че на колене не паднахме пред кръста ти!

Исусе, прости, че бяхме глухи за думите ти
и слепи за делата ти!
Че не се вслушахме в молитвите ти
и за тях разпънахме те!

Господи, Исусе, простете ни!
Във Вас е вярата ни!
Ще дойде ден и ще осъзнаем грешките си!
Ще разберем и на колене ще паднем,
да плачем за душите си!
За този ден молим ви: „Простете ни”!

© Александра Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??