29 дек. 2007 г., 12:57

Прости 

  Поэзия » Белые стихи
565 0 0
 

           Прости

 

 

Колко ли мечти аз убих,

колко ли безмислени нощи пропилях!

 

Всеки път, когато те погледна,

виждам  -  през теб минали са всички мои лъжи,

 

раздрали сърцето ти,

оставили следи дълбоки, белези и рани незарастнали,

 

колко много непростими -

черно свидетество на всички мои злини... прости... 

© Цецо Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??