6 дек. 2009 г., 01:06

Прости 

  Поэзия » Белые стихи
999 0 15

Греховна обич,

забранена -

неканена и

силна...

Ограби ме

открадна ми

сърцето,

обърка ме

и ме поболя...

Не те   желая -

не и сега...

Изкусител

на моите мечти,

крадец на души...

Не ме мисли.

На този свят -

на таз земя,

не,

не и сега!

Сърцето си излъгах

благородно,

втълпих му

куп лъжи -

за нас така е

по-удобно,

за да не ни боли...

Прости!

© Маргарита Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??