Греховна обич,
забранена -
неканена и
силна...
Ограби ме
открадна ми
сърцето,
обърка ме
и ме поболя...
Не те желая -
не и сега...
Изкусител
на моите мечти,
крадец на души...
Не ме мисли.
На този свят -
на таз земя,
не,
не и сега!
Сърцето си излъгах
благородно,
втълпих му
куп лъжи -
за нас така е
по-удобно,
за да не ни боли...
Прости!
© Маргарита Георгиева Всички права запазени
след облачно изгрява слънчево небе,
казват, че всеки край е ново начало,
на нещо ново, нещо хубаво, което предстои,
повярвай в него и много щастлива ще си ти!
ПОЗДРАВИ! БЪДИ!