8 мар. 2008 г., 19:28

Прости 

  Поэзия
710 0 11

Печално проблясват в очите сълзи,

раздялата много боли...

Обвива ме тъмният страх

след поредния залез надежда...

Тишината отново разривам със длани

и в безкрайното чакане любовта ми още диша...

© Виолет Гаджева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??