Mar 8, 2008, 7:28 PM

Прости 

  Poetry
709 0 11

Печално проблясват в очите сълзи,

раздялата много боли...

Обвива ме тъмният страх

след поредния залез надежда...

Тишината отново разривам със длани

и в безкрайното чакане любовта ми още диша...

© Виолет Гаджева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??