27 июн. 2007 г., 09:40

Прости 

  Поэзия
754 0 2
Прости.

Ти си тъй самотна в този късен час!

Аз съм тъй далеч, прости!

Исках да съм до теб сега,

уви, не съм, прости!

Приятелко, колко много те обичам!

Ти не знаеш, но си моят живот!

Неистово го искам, да съм до теб,

уви, не мога, прости ми!

А си тъй самотна, а как боли ме от това!
                
                                          За kapsi - моята опора в живота ми!

© Benifios Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??