Jun 27, 2007, 9:40 AM

Прости 

  Poetry
656 0 2
Прости.

Ти си тъй самотна в този късен час!

Аз съм тъй далеч, прости!

Исках да съм до теб сега,

уви, не съм, прости!

Приятелко, колко много те обичам!

Ти не знаеш, но си моят живот!

Неистово го искам, да съм до теб,

уви, не мога, прости ми!

А си тъй самотна, а как боли ме от това!
                
                                          За kapsi - моята опора в живота ми!

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??