31 мар. 2007 г., 12:35

Прости ми 

  Поэзия
623 0 0

Отправих поглед към небето.
Благодарих на Бог, че те има.
Ти стопли сърцето
и прекъсна тая страшна зима.
Какво съм правила без теб?
Нима съм живяла?
Не, аз нямах такъв късмет!
Да живея досега не бях съумяла.
Но ти ме приюти и приласка.
Показа ми в живота хубавите неща.
Научи ме да вярвам, да бъда добра.
Научи ме да не се подценявам.
Почувствах се хубава жена.
Доказа ми, че има и верни мъже.
Нито веднъж не нарани моето сърце.
Направих грешка като те оставих.
Прости ми и ми кажи:ела,вече я забравих!
Докосни ме както някога в нощта.
Целуни ме и ще знам, че съм за тебе една.

© Ванина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??