25 нояб. 2006 г., 22:41
Моля те, прости ми обич моя, да си простя аэ нямам воля! И знай, че болката зловеща ще усещам аз при всяка среща. Доверието ти завинаги загубих и любовта ни искрена погубих - удави се във кървавата рана, зееща в сърцето като яма... Времето да върна нямам сили за да поправя грешките си мили, да пресуша солените реки от безбройните изплакани сълзи. Какво съм мислела тогава, в деня на коварната измяна... не бих могла да си простя, че любовта захвърлих в пустоща! Едничката ми подкрепа беше ти, в нозете ми звездите ти свали, сърцето си любящо ми дари и всичките надежди и мечти! А аз стъпках ги на прах, погуби ги ужасният ми грях... Сега пред теб сълзи горчиви лея, но за прошка да те моля аз не смея. Всичко аз на теб дължа, а за обичта ти отплатих се със лъжа, на всичко свято гръб обърнах, на вярността с измяна ти отвърнах. И очите си от мъка да изплача, и сред огньовете на ада да се влача, и сърцето си с кама да пробода пак не ще си върна любовта! Тъй силно за смъртта копнея - без тебе аз не мога да живея! Предпочитам млада да умра, отколкото да остарея в самота! В сърцето ще запазя любовта, ще си спомням за нея със тъга... и всяка нощ на Бога ще се моля да намериш щастието ОБИЧ МОЯ!!! 06.2006 год.
Следующее из категории
Следующее автора