13 дек. 2007 г., 08:40

Прости ми 

  Поэзия » Другая
760 0 1


Мразя те!
Толкова ли не разбираш?...
Не искам съжаление,
не искам любов.
Искам просто да умра.

Прости ми за всичко и знай,
че аз всъщност не те мразя.
Знам, че искаш да ти кажа
колко много те обичам,
но просто, не мога...
Знам, че ще ме разбереш.

Искам да умра.
Повече не издържам,
болката и студът ме разяждат.
Къде изчезна светлината?...
Защо тук е толкова тъмно?...
Аз мъртъв ли съм?...

Прости ми за всичко.

© Пламен Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Хей!Каква е тази депресия!Пращам по вятъра една силна прегръдка и много усмивки, моите са много заразни Поздрави!
Предложения
: ??:??