21 нояб. 2009 г., 15:49

Прости ми 

  Поэзия
847 0 10

 

 

 

Прости  ми

 

Прости ми за безмълвните погледи,

за словата  нивга  неизречени.

Прости ми  за   пропуснатите   залези,

за  копнежните  ласки пресечени.

 

Прости ми, че те събудих

от  летаргичния   ти  сън

и ти  показах   стотици  хора,

обичащи те   нейде там  навън!

 

Прости ми  за  всяко слънчево дихание

дар  на живота   и   изпитание.

Прости, че погледи вплетохме

и да  се докоснем за редно не счетохме!

 

Прости ми… или не…

но,  моля те, недей заспива!

Излез навън

и  бъди  щастлива!

 

 

 

 

 

 

 

© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??