10 апр. 2010 г., 21:46

Прости ми 

  Поэзия » Любовная
648 0 1

Причина нямам да те искам.

Разкривам се пред теб като дете.

От теб едничко само ще поискам -

сърцето ми да бъде в твоите ръце.

Тишината на нощта красива

или слънцето в моите очи

Мечтите ми към теб разкриват

И молят те: прости!

© Брияна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??