10.04.2010 г., 21:46 ч.

Прости ми 

  Поезия » Любовна
588 0 1

Причина нямам да те искам.

Разкривам се пред теб като дете.

От теб едничко само ще поискам -

сърцето ми да бъде в твоите ръце.

Тишината на нощта красива

или слънцето в моите очи

Мечтите ми към теб разкриват

И молят те: прости!

© Брияна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??