7 мар. 2008 г., 18:26

Прости ми, Господи 

  Поэзия » Любовная
991 0 2

Ти, който за всеки най си свят,

ти, който живот си сътворил

и на този свят слънцето си дал.

Какво ли би било без теб, не знам.

И слънцето, водата и хората дори,

без теб не би ги имало...

"О, Господи, прости!"

Прости, прости, че го изричам,

прости, че на него аз се вричам.

Но знай, че и пред теб не бих се спряла,

защото любовта раздяла НЯМА!!!

© Габриела Стоянова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??