Ти, който за всеки най си свят,
ти, който живот си сътворил
и на този свят слънцето си дал.
Какво ли би било без теб, не знам.
И слънцето, водата и хората дори,
без теб не би ги имало...
"О, Господи, прости!"
Прости, прости, че го изричам,
прости, че на него аз се вричам.
Но знай, че и пред теб не бих се спряла,
защото любовта раздяла НЯМА!!!
© Габриела Стоянова Всички права запазени