Потънал в сънища вековни
из небесните покои ...
Потънал в сънища вековни
с невъзпятите герои ...
Спи, Дяконе, прости ни
за грешките вековни ...
Спи, Дяконе, прости ни
за предателствата долни ...
Казват “че смелите
умират по-веднъж”
... но винаги ще помним,
че има и вековни!!
1837 - ∞
© Kaloyan Hristov Все права защищены