5 июн. 2012 г., 19:07

Прости, Сърце 

  Поэзия » Любовная
786 0 4

     Прости, Сърце

 

Прости, Сърце, задето те ранявах,

невярвайки, че тъй ще те боли!

Понякога неволно те предавах,

за истина приемала лъжи.

 

Прости, Сърце, задето те оставих

заключено зад четири стени

и  даже златна клетка ти направих,

но беше ли щастливо ти?

 

Прости, Сърце, за думите не казани,

макар че идеше ми да крещя!

На тебе дадох в тежка раница

да носиш моята вина.

 

И крачех по трънливите поляни,

омаяна от женска суета.

Посягах Слънцето да хвана,

ала от него ослепях.

 

Кажи, Сърце, сега дали ще мога

от раните ти жар да събера

и да запаля във гърдите огън,

във който моя грях да изгоря?

 

Но моля те, Сърце, не ме наказвай!

Дори и много силно да боли,

аз искам вместо камък в мойта пазва

сърцето пълно с обич да тупти!

 

видеоклип  по текста:   taniadjena   vbox7

© Таня Ив Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??